"KÜTÜPHANESİZ OKUL KALMAYACAK" PROJESİNDE BİNGÖL'DE HEDEFE ULAŞILDI  

"KÜTÜPHANESİZ OKUL KALMAYACAK" PROJESİNDE BİNGÖL'DE HEDEFE ULAŞILDI

"Kütüphanesiz Okul Kalmayacak" projesi kapsamında Türkiye'nin dört bir yanındaki okulların kütüphaneleri tamamlanıyor, mevcut kütüphaneler daha da zenginleşiyor. Bingöl'de meslek lisesi öğrencileri kütüphanesiz 125 okul için malzeme üretimini tamamladı, montajları yapılarak hizmete girdi.

Bingöl'de "Kütüphanesiz Okul Kalmayacak" projesi kapsamında meslek lisesi öğrencileri, atölyede ürettikleri malzemelerle merkezde ve köy okullarında kütüphanesiz okul bırakmadı.
 
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan öncülüğünde başlatılan ve Millî Eğitim Bakanlığınca yürütülen "Kütüphanesiz Okul Kalmayacak" projesi çerçevesinde okul kütüphanelerinde kullanılmak üzere masa ve kitaplık üreten mesleki ve teknik Anadolu lisesi öğrenci ve öğretmenleri, 125 okul için tüm imkânlarını seferber etti.  
 
Kütüphane malzemelerinin üretimini tamamlayan öğrenciler, hem meslek öğreniyor hem de döner sermaye kapsamında yaptıkları üretimlerden payını alıyor. 
 
Sahadaki çalışmaları yerinde inceleyen il yöneticileri, kütüphanelerin montajının da tamamlandığının ve artık Bingöl'de kütüphanesiz okul kalmadığının altı çizdi.

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.