KAHRAMANMARAŞLI DEPREMZEDE ÖĞRENCİLERDEN MEB'E ZİYARET  
KAHRAMANMARAŞLI DEPREMZEDE ÖĞRENCİLERDEN MEB'E ZİYARET

KAHRAMANMARAŞLI DEPREMZEDE ÖĞRENCİLERDEN MEB'E ZİYARET

Millî Eğitim Bakan Yardımcısı Nazif Yılmaz, Kahramanmaraş'tan gelen depremzede öğrencileri Bakanlıkta ağırladı. 

10 Kasım Atatürk'ü anma programı dolayısıyla Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesine bağlı köylerden Ankara'ya gelen 61 öğrenci, öğretmenleri ile birlikte Anıtkabir ve ardından Millî Eğitim Bakanlığını ziyaret etti.
 
Bakanlıkta öğrencileri karşılayan Bakan Yardımcısı Nazif Yılmaz, öğrencilerle MEB Başöğretmen Salonu'nda bir araya geldi. Birçoğu Ankara'ya ilk kez gelen öğrencileri ağırlamaktan çok mutlu olduğunu ifade eden Bakan Yardımcısı Yılmaz, öğrencilere Millî Eğitim Bakanlığının kurumsal yapısı hakkında bilgi verdi.
 
Tarih, coğrafya ve vatandaşlık konularında öğrencilerle sohbet eden Yılmaz, kadim Türk tarihi ile ilgili konularda paylaşımlarda bulunarak öğrencilere Türkiye haritasını çizmeleri için ödev verdi. Yılmaz, aile kavramının önemine değinerek öğrencilere bolca kitap okumaları yönünde tavsiyelerde bulundu.
 
Yılmaz, Yunus Emre'nin sözlerine atıfta bulunarak öğrencilerden kendilerini bilerek her zaman özü sözü bir, doğru ve güzel insanlar olarak yetişmelerini istedi.
 
Öğretmenlerle de sohbet ederek taleplerini dinleyen Yılmaz, ziyaretleri için öğretmen ve öğrencilere teşekkür etti.

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.