BAKAN TEKİN, İDE AKADEMİ MEZUNİYET TÖRENİ'NE KATILDI  
BAKAN TEKİN, İDE AKADEMİ MEZUNİYET TÖRENİ'NE KATILDI

BAKAN TEKİN, İDE AKADEMİ MEZUNİYET TÖRENİ'NE KATILDI

Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, İDE Akademi Mezuniyet Töreni'ne  katıldı.


Bakan Tekin, burada yaptığı konuşmada İDE'nin faaliyetlerinin anlatıldığı "Nehri Yeniden Akıtmak" temasıyla hazırlanan videonun etkileyici olduğunu belirtti.

 

İDE Başkanı Mehmet Görmez'in öncülüğündeki ekolün yapacağı işlerin önemli olduğunu dile getiren Tekin, uzun süren çalışmalar sonucu hayata geçirilen İDE'nin bugünkü mezuniyet töreninin heyecan verdiğini söyledi.

 

Tekin; aileden kamu kurumlarına, özel sektörden sivil toplum örgütlerine kadar toplumun bütün unsurlarının eğitimin inşa sürecinde yer alması gerektiğini vurguladı.

 

İDE Başkanı Mehmet Görmez'in çalışmalarına kişisel olarak destek vereceğini ifade eden Tekin, "Türkiye Yüzyılı'nı inşa edeceksek sivil toplumdan akademiye kadar her alanda yeni bir inşa süreci başlatmamız gerektiğine inanıyorum. Bu inşanın da hem medeniyetimizin hem tarihimizin hem kültürümüzün referans değerleriyle beslenmesi gerektiğine inanıyorum." dedi.

 

Bakan Tekin, İDE Akademinin faaliyetleri için emeği geçen herkese teşekkür etti, sertifika almaya hak kazanan katılımcıları kutladı.

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.