BAKAN TEKİN, ANKARA'DAKİ OKUL ZİYARETİNDE MESLEKTAŞLARININ "ÖĞRETMENLER GÜNÜ"NÜ KUTLADI  
BAKAN TEKİN, ANKARA'DAKİ OKUL ZİYARETİNDE MESLEKTAŞLARININ

BAKAN TEKİN, ANKARA'DAKİ OKUL ZİYARETİNDE MESLEKTAŞLARININ "ÖĞRETMENLER GÜNÜ"NÜ KUTLADI

Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Ankara Şehit Öğretmen Mehmet Ali Durak Ortaokulunu ziyaret ederek öğretmenlerin Öğretmenler Günü'nü kutladı, çiçek takdim etti.

Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, 24 Kasım Öğretmenler Günü haftası dolayısıyla gerçekleştirilen etkinler kapsamında Yenimahalle Şehit Öğretmen Mehmet Ali Durak Ortaokulu ve Anaokulunu ziyaret etti. 
 
Okul ziyaretinde Bakan Tekin'i çiçeklerle karşılayan öğretmen ve öğrenciler, Bakan Tekin'in Öğretmenler Günü'nü kutladı.
 
İlk olarak sınıfları ziyaret eden Bakan Tekin öğrencilerle sohbet etti, isteklerini dinledi. 
 
Daha sonra öğretmenler odasında bir araya geldiği öğretmenlerin Öğretmenler Günü'nü kutlayan Bakan Tekin, çiçek takdim etti. 
 
Öğretmenlerle sohbet eden Bakan Tekin, her fırsatta öğretmenlerle bir araya geldiğini, istişarelerde bulunduğunu ve bu istişarelerdeki görüş ve öneriler doğrultusunda birçok uygulamayı hayata geçirdiklerini kaydetti. 
 
Eğitimin asli unsurunun öğretmenler olduğunu yineleyen Bakan Tekin, öğretmenlerin her zaman yanlarında olmaya devam edeceklerini ifade etti.

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.