ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ ÖĞRENCİLERİ, İNGİLİZCE TİYATRO SAHNELEDİ  
ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ ÖĞRENCİLERİ, İNGİLİZCE TİYATRO SAHNELEDİ

ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ ÖĞRENCİLERİ, İNGİLİZCE TİYATRO SAHNELEDİ

Konya'nın Selçuklu ilçesindeki Mahmut Sami Ramazanoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi Öğrencileri "Twelve Angry Women (12 Öfkeli Kadın)" isimli İngilizce tiyatro oyununu sahneye taşıdı.

Konya Selçuklu'daki Mahmut Sami Ramazanoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi Öğrencileri, tiyatro sahnesinde tamamı İngilizce olan "Twelve Angry Women (12 Öfkeli Kadın)" oyununu sergiledi.
 
12 lise öğrencisi tarafından Konya Devlet Tiyatrosunda sahnelenen oyun 12 öfkeli kadın jüri üyesinin karar verme sürecini konu edindi. İngilizce Öğretmeni Binnur Balım yönetimindeki öğrencilerin altı ay boyunca üzerinde çalışarak sahneye koyduğu oyun izleyicilerin beğenisini topladı. Gördükleri ilgiden son derece mutlu olan öğrenciler, bu tür etkinliklerin devamının geleceği haberini de izleyenlerle paylaştılar.
 
Gösteri sonrası Anadolu imam hatip liselerinin yabancı dil eğitimine verdiği öneme dikkat çekilirken oyunu sahneleyen öğrencilerin büyük kısmının İngilizceyi hazırlık sınıfından itibaren okulda aldıkları eğitimle ilerlettikleri öne çıkan bir diğer husus oldu.
 
Okulun idareci ve öğretmenleri de başarılı performansları için öğrencilerini tebrik ederken, hem Konya Mahmut Sami Ramazanoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi olarak hem de ülke genelinde Anadolu imam hatip liseleri olarak başarılı projelerle hep bir adım önde olmaya devam edeceklerini dile getirdiler.

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.